Skelterbaan

Omdat het vandaag heerlijk warm weer was en de zon lekker scheen (ha ha ha, ja sorry hoor, je wordt een beetje recalcitrant van die hitte) zijn we er op uit getrokken. Vandaag naar Stichting Fun Karting Surinam. Een hele mond vol, dus zegt iedereen hier de skelterbaan. Een prima spot voor kinderen hier in Paramaribo.

Een grote speeltuin met trapautoparcous voor de kleine automobilisten, roetsjbaan, volleybalveld maar de grootste attractie is natuurlijk het zwembad. Het water is ongeveer een meter diep maar heerlijk om in te spelen.Om het zwembad heen een lekker terras waar we prima hebben gezeten onder palmen en amandelbomen, een natuurlijke parasol van Moeder Aarde.  Midden in het opbouwbad, je hoeft dus niet bang te zijn dat je kleine dreumes er in valt, een grote fontein. Aan de zijkant een glijbaan zoals je die ook in speeltuinen vindt, maar dan eindigend met een plons. Was een groot succes.

Vandaag werd er ook een verjaardag gevierd in een grote tent (hier is een tent een overkapte open ruimte) versierd met slingers en ballonnen. Voor feestjes kun je trouwens de hele week terecht, voor publiek is het open op zaterdag en zondag.

Zelf eten en drinken meenemen is niet toegestaan, wel verkrijgbaar. Koffie, bier, soft (soft is frisdrank), tosti’s, friet (6 srd), chips (1,75 srd), hamburgers, shoarma en nog meer.

Entree voor de speeltuin is gratis, alleen als je wilt zwemmen betaal je 7,50 srd. Ook voor het parcours met trapauto’s wordt geld gevraagd. Wat de kinderen betreft een aanrader!

Stichting Fun Karting Suriname of Skelterbaan

Nijbroekstraat (Nummer onbekend. Rij er maar gewoon naar toe, je vindt het vanzelf.)

Paramaribo

Open op zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 19.00 uur, overige dagen voor feestjes en reserveringen

 

 

5 reacties op “Skelterbaan

  1. beste mensen boekingen en info. over de skelterbaan is te bereiken op tel no 005978818880, het ander no 531611 is van de bar?!, daar staat een antw app, waarin men kan inspreken,over de datum van afhuuring en een eventueel terugbel tel no, doei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>